Needse filmmaker winnaar eerste prijs

NEEDE – Filmmaker Ton Kraayenvanger in Neede heeft zaterdag op het AVO filmfestival in Laren de eerste prijs gewonnen met een documentaire over Doha, de hoofdstad van het Arabische emiraat Qatar. Hij maakte de film daar eind vorig jaar, tijdens een bezoek aan het Al Jazeerah internationale filmdocumentaire festival dat werd geopend met zijn film ‘Divided by God? Voor het jaarlijkse festival van de Audio Visuele Vereniging Oost hadden de regionale clubs twaalf films ingezonden. De tweede resp. derde prijs gingen naar Pieter van der Linde van Videoclub Duiven en Jan Grijsen, individueel lid in Eibergen, die bovendien de publieksprijs kreeg van de festivalbezoekers.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Needse filmmaker winnaar eerste prijs”

  1. Hennie Floors

    Ton, namens de Historische Kring Eibergen hartelijk gefeliciteerd. En nogmaals hartelijk dank voor het beschikbaar stellen van de prachtige video Op de Bleek, Eibergen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven