Playin L’street treedt op bij Kerkemeijer

BORCULO – De Achterhoekse band Playin L’street treedt vrijdag 22 april op in het voorcafé bij Kerkemeijer Borculo.  Deze viermansformatie beleeft hierbij de try-out van de nieuwe bezetting. Daar waar het ooit begon in de Lariksstraat te Lichtenvoorde is nu de helft afkomstig uit Borculo, van het “eL-brink” dus de naam kon blijven bestaan. De formule is ongewijzigd; herkenbare gitaar muziek in een semi-akoestisch jasje. Samples en plastic geluiden zul je dan ook niet aantreffen in het repertoire.

Playin L-street speelt recente covers tot aansprekende muziek uit de jaren tachtig van onder meer De Dijk, Foo Fighters, Radiohead, Live, Tom Petty, Pink Floyd en Kravitz variërend van gevoelige ballads tot stevige rock. In de nieuwe bezetting wordt begonnen met een akoestische set. De tweede en derde set zijn wat steviger van karakter.

De band betreedt de planken in volgende opstelling: Bob Betting (Zang/Bas), Guus Rijnders (gitaar), Jan Schutte (drums/zang) en debutant Mark Jacobs (Zang/Gitaar).

”Graag nodigen wij je uit vrijdag 22 april vanaf 21:00 in het voorcafé bij Kerkemeijer in Borculo. De toegang is gratis, maar zeker niet voor niets!”, zegt Jan Schutte.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven