Concert van Douwe Bob is uitverkocht

EIBERGEN – Het  in Openluchttheater Eibergen op vrijdag 9 september is uitverkocht. Eerder maakte het theater al bekend dat er voor het gastcollege met astronaut André Kuipers geen kaarten meer zijn. Het optreden van Douwe Bob zal worden bijgewoond door 1.650 bezoekers. ‘’We kunnen de capaciteit best verhogen, maar willen het bovenal voor iedereen leuk houden. Het publiek heeft voldoende bewegingsvrijheid en hoeft ook niet in lange wachtrijen voor de bar te staan’’, aldus het bestuur. Bij André Kuipers is de capaciteit beperkt tot uitsluitend de tribunes. Kuipers geeft zijn college met filmbeelden vanaf het swingplein, tussen podium en tribunes. Hier is dus geen plek voor publiek. ‘’Alle 900 bezoekers hebben gegarandeerd een zitplek. Het wordt een intieme avond.’’

Er zijn nog wel kaarten te koop voor het concert met Van Velzen (17 juni). Ook voor OLTskool (de grootste live swing- en soulavond in de regio) zijn nog tickets te koop. Dit evenement heeft helemaal plaats ‘on the floor’ op het swingplein. Er worden maximaal 750 kaarten verkocht.

Online tickets kunnen met enkele muisklikken worden gekocht. Het volledige programma met alle info staat op www.openluchttheatereibergen.nl .

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Concert van Douwe Bob is uitverkocht”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven