Op de Bleek: 20 woningen in verkoop

16131_Op De Bleek_VV_v02EIBERGEN – Op donderdag 2 juni a.s. start Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen met de verkoop van nieuwe twee-onder-één-kapwoningen. Deze tweeëntwintig ruime twee-onder-één-kapwoningen type Berkelaar zijn er in twee varianten. De woning is bij uitstek geschikt voor gezinnen. De woningen zijn een moderne variant op de jaren ’30 bouwstijl. Een bewuste keuze gelet op de rest van de bebouwing in de wijk Op de Bleek. De woningen voldoen volledig aan de eisen van deze tijd. Onderhoudsvriendelijk en energiezuinig. Ook de ligging maakt deze woningen uniek ten opzichte van de andere woningen in de wijk Op de Bleek. Deze woningen liggen ten noorden van de Oude Berkel en het groen eromheen. Kortom een modern nieuwbouwhuis, onderhoudsvriendelijk, energiezuinig en in een groene buurt met uitzicht op de Oude Berkel.

Naast deze twee-onder-één-kapwoningen gaat ook de verkoop van de 3e fase type Drukkerij en vrije kavels van start. Zelf bouwen in de wijk Op de Bleek behoort ook tot één van de mogelijkheden. Voor de vrije kavels heeft Ter Steege de unieke samenwerking gezocht met het plaatselijke bouwbedrijf Penterman uit Eibergen. Penterman heeft voor de vrije kavels enkele voorbeeldwoningen gemaakt zodat mensen direct weten waar ze aan toe zijn bij het kopen van een kavel. Wil men dit niet, kan natuurlijk kan ook altijd gekozen worden voor een geheel eigen ontwerp via een eigen architect en aannemer.

Interesse in wonen in Op de Bleek? Kom naar de start verkoop op 2 juni a.s. van 18.00 – 20.00 uur in de showroom van Witzand Bouwmaterialen te Eibergen.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Op de Bleek: 20 woningen in verkoop”

 1. unieke samenwerking gezocht met het plaatselijke bouwbedrijf Penterman.

  Zeker nood gedwongen

 2. Marcel Nijbroek

  Goede ontwikkeling om de wijk verder inhoud en kleur te geven.
  Verder is het prima zaak voor de werkgelegenheid.

  Woon zelf in de wijk en vindt dat er mooi en netjes gebouwd wordt.
  Er wordt met ons als omwonenden prima gecommuniceerd door Ter Steege.

  En als Penterman, als lokale ondernemer, hier ook zijn aandeel in gaat krijgen, dan is dat gewoon een goede zaak !

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven