Dansers De Gaard geven voorstelling

NEEDE – Op zaterdag 25 juni presenteert De Gaard in de Van Gellicum-Theaterzaal in Neede de voorstelling De Gaard Danst V. Tijdens de voorstelling brengen de dansers van Theaterdans en De Dance Class een aantal dansen op de planken rondom het actuele thema ‘vluchten’.

Met de theatervoorstelling De Gaard Danst sluit Studio De Gaard sinds 2012 de cursussen Theaterdans voor kinderen en de Dance Class voor jong volwassenen af. Het wordt dit jaar dus een lustrumvoorstelling.
Tijdens de lessen hebben de dansers ook dit jaar weer een aantal choreografieën ingestudeerd op eigentijdse muziek en daarbij technieken geleerd waarmee ze het verhaal achter de muziek kunnen uitbeelden. De dansen hebben dit jaar ‘vluchten’ als thema. Spelende kinderen worden verrast door de komst van oorlog, ze redden zichzelf en vinden elkaar weer in herwonnen vrijheid.

De choreografieën zijn gemaakt door Karien Polman, Mel Jeanson, Nora Deczki en Hanneke Wamsteeker en kenmerken zich door een mix van eigentijdse dansstijlen..

De voorstelling begint om 18:30 uur en eindigt om 20:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij De Gaard of aan de zaal en kosten € 3.50.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven