Kind zwaar gewond bij verkeersongeval

-128076-Trekker_kantelt_na_ongeval_met_auto_tussen_Neede_en_Diepenheim_IMG_2016-06-10 13_46_51NEEDE – Op vrijdagmiddag 10 juni heeft er op de Noordijkerveldweg, in het buitengebied tussen Neede en Diepenheim, een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een trekker en een auto kwamen met elkaar in aanrijding. Na de botsing kantelde de trekker half op de weg boven een sloot. Met een heftruck werd voorkomen dat de trekker verder zou kantelen. Brandweer, ambulance, politie en een traumahelikopter werden ingeroepen. Een kind raakte bij het ongeval zwaar gewond. Het slachtoffertje is met de traumahelikopter naar een ziekenhuis, vermoedelijk Nijmegen, gebracht. De overige betrokkenen raakten voor zover bekend niet gewond. Over de toedracht van het ongeval is nog niets bekend. De politie doet momenteel ter plaatse onderzoek. De weg is langdurig afgesloten. De trauma helikopter was zeer snel ter plaatse omdat hij na een eerder ongeval nog in de regio was.

Foto’s GinoPress:
[maxgallery id=”82314″]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Kind zwaar gewond bij verkeersongeval”

  1. Verschrikkelijk heel veel sterkte en spoedig herstel gewenst voor het kereltje.
    Ouders veel sterkte
    En hulpverleners wees trots op jullie zelf want het is zwaar en pittig werk.
    Ik ben in iedergeval trots op jullie

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven