Nieuw: Pop-up bar ‘Gevulde Glazen’

NEEDE – Estrella van Liere van MadeBy eetbeleving start met een nieuw concept: pop-up bar Gevulde Glazen. De ingrediënten zijn simpel: bijzondere drankjes, bijpassende hapjes en live muziek, kortom een avond om naar uit te kijken.  Gevulde Glazen gaat elke maand 1 vrijdagavond open en de primeur is op 17 juni a.s vanaf 20.00 uur.  Estrella’s motto bij alle (eet)belevingen die zij organiseert is “Samen ben je veel sterker” en gaat altijd de samenwerking met gepassioneerde vakmensen aan. Er zijn zoveel ondernemers in de regio die zulke mooie dingen maken en leveren. Ik geef ze graag een podium en laat graag zien wat er allemaal te koop is.

De drankjes die de hoofdrol spelen op 17 juni worden verzorgd voor Rita Meerman van Wijnbeleving BV uit Geesteren. Als wijnkenner zal zij, met veel passie en mooie verhalen, de gasten kennis laten maken met die wijnen die zij bij Italiaanse wijnboeren rechtstreeks inkoopt. Aan de bar of aan 1 van de tafeltjes kunnen onze gasten deze mooie wijnen ontdekken en voor de niet wijn-fans zijn er natuurlijk ook andere dranken, geeft Estrella aan.
En naast een prachtig glas wijn horen natuurlijk passende antipasti bij om het geheel af te maken en optimaal te genieten. Ook deze hapjes worden door regionale ondernemers geleverd, van Diepenheim tot Eibergen.

Live muziek is een belangrijk onderdeel voor Estrella bij de organisatie van haar events, ook muziek gaat ik je buik zitten, vindt zij. Er is zoveel talent in de regio dat vaak voor verrassingen zorgt! Tijdens Gevulde Glazen zal de muzikale invulling door verschillende artiesten verzorgd worden.

Op 17 juni trappen Melissa Vos en Erwin Heinen van More Music de reeks af. Een breed repertoire easy listening muziek, van soul tot jazz en van Amy Winehouse tot Pharell zal dan de bijzondere ruimte van Studio 16 zeker sfeervol vullen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven