Nieuwe L.O.E.P.-middag in Borculo

BORCULO – Op 29 juni is er een nieuwe L.O.E.P.-middag voor basisschoolleerlingen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Deze middag zal in het teken staan van optische illusies en hersenspinsels. Er zal een beroep gedaan worden op het praktische, creatieve en onderzoekend vermogen.

L.O.E.P. (Leer, Ontdek, Ervaar en Plezier) is opgericht om uitdagende activiteiten te verzorgen voor kinderen uit de Achterhoek en Twente. L.O.E.P. heeft al verschillende activiteiten georganiseerd zoals bruggen bouwen van verschillende materialen, Science en een middag die in het teken stond van Balans. L.O.E.P. (in) Optische Illusies wordt dit keer gehouden bij speeltuin de Koppel in Borculo.

Je bent welkom vanaf 13.30 uur en het duurt tot 16.30 uur. Je kunt de hele middag blijven, maar je kunt ook tussentijds binnen lopen. Je hoeft je ook deze keer niet te vervelen. Durf jij in de wereld te stappen van de optische illusies? Meld je dan aan via [email protected]

Woensdagmiddag 29 juni aanstaande vanaf 13.30 tot 16.30 uur. Speeltuin de Koppel, Kon. Julianastraat 37 in Borculo. De entree is € 4,00 per kind.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven