Politie zoekt getuigen na een incident

EIBERGEN – Op zaterdag 4 juni tussen 01:15 uur en 01:30 uur heeft er een incident plaats gevonden op de kruising Stokkersweg met de Borculoseweg te Eibergen. Een 15 jarige jongen werd daar klemgereden en vastgepakt. Door van zich af te slaan kon het slachtoffer zich bevrijden.

De daders, in ieder geval twee personen, maakten gebruik van een witte bestelbus, vermoedelijk een Peugeot Partner. Opvallend van deze auto is dat het achterraam dicht was gemaakt met een houtenplaat of met materiaal dat daarop lijkt (bijv. Plak plastic oid). De schuifdeur van de auto zat aan de linkerzijde (zijde bestuurder). Een van de daders wordt omschreven als zijnde een grote, gezette, man met een oranje werkbroek.

Bent u getuige geweest van het incident? Kent u een soortgelijk voertuig, al dan niet in combinatie met de daders of hebt u op welke wijze dan ook informatie over dit incident, neem dan contact op met de plaatselijke politie.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven