Startersmarkt voor jonge ondernemers

EIBERGEN – Voor mensen die dromen een eigen bedrijf te starten of een waanzinnig goed (ondernemers-) idee hebben, organiseert CVJO Berkelland de Startersmarkt Berkelland op 6 juli aanstaande in Eibergen op Brink 22. Hier kunnen bezoekers terecht met alle vragen over ondernemersplannen en de (nieuwe) onderneming. Vanaf 16.00 uur kunnen bezoekers vragen stellen aan de notaris, de kamer van koophandel, een accountant, de Rabobank, innovatie specialisten, het uitzendbureau en noem maar op. De inloop is vrij en aanmelden voor de beurs is niet nodig. Daarnaast is er de mogelijkheid om mee te doen aan de wedstrijd rondom Het Beste OndernemersIDEE van Berkelland.

Gelijktijdig met de startersmarkt is er in een aparte ruimte de mogelijkheid om het idee voor te leggen aan een jury van ondernemers, investeerders en Rabobank.

Werkwijze
Aanmelders voor de competitie worden benaderd door het CVJO. Afhankelijk van de behoefte kunnen wij ondersteuning bij de voorbereiding op de presentatie van 10 minuten bieden. Er is een korte handleiding beschikbaar. De vragen die de jury graag beantwoordt ziet zijn: In welke behoefte wordt voorzien. Wie zijn/ worden de klanten. Welke meerwaarde ten opzichte van bestaande diensten of producten is er. Hoe ben je op het idee gekomen. Wil je zelf gaan ondernemen. Hoe groot denk je dat de markt is. Wat heb je nodig om van idee naar plan te gaan. Of zelfs van plan naar uitvoering. Aanmelden op de site van CVJO Berkelland: agenda / Startersmarkt.

Competitie en prijzen
Wij laten de onafhankelijke jury het Beste OndernemersIDEE van Berkelland beoordelen op originaliteit, haalbaarheid, toegevoegde waarde en dergelijke. CVJO wil ook graag aspirant en bestaande ondernemers verder op weg helpen om ideeën en plannen succesvol te ontwikkelen en uit te voeren. Daarom bieden wij samen met Rabobank de beste 5 deelnemers prijzen aan:

  1. 3 maanden gratis gebruik van het CVJO Berkelland; met begeleiding van het hele team en samen met de andere ondernemers een vliegende start maken voor jouw onderneming
  2. De volledige Ondernemers test inclusief alle modules: zie http://www.ondernemerstest.nl
  3. Persoonlijke Coaching via de Stichting Ondernemersklankbord  https://www.ondernemersklankbord.nl/
  4. Een eigen website gebouwd door https://wijzijnpuik.nl/websites/
  5. De CVJO Summer Course 2016. De belangrijkste onderdelen om te helpen een succesvolle start met je bedrijf te maken, komen deze zomer aan orde. De course bestaat uit 8 modules die je op weg helpen de juiste keuzes en stappen te maken.

Vragen? Neem gerust contact op met CVJO BERKELLAND. Telefonisch 06 518 72 153 (Hans Wennekes) of per mail [email protected].

Aanmelden bij voorkeur zo snel mogelijk maar voor 5 juli want het aantal deelnemers voor de competitie is beperkt!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven