Tragter Groep neemt P3 Ommen over

Tragter_P3NEEDE –  Tragter Groep te Neede heeft met ingang van 7 juni P3 Ommen overgenomen. P3 Ommen is ook bekend onder de namen Europicto.nl en Veiligheidsborden.com. De overname van het bedrijf, gespecialiseerd in veiligheidszichtbaarheid, past in de groeistrategie van Tragter Groep. Deze zichtbaarheid realiseert P3 Ommen doormiddel van (klant specifieke) veiligheidsborden. Directeur/Eigenaar Hans Tragter: “Wij willen bedrijven nog meer ontzorgen op gebied van veiligheid. Wij zijn 10 jaar geleden gestart met het leveren en keuren van brandblussers. Met noodverlichting is al vroeg een stap gezet naar installatie werk. Sinds 3 jaar is Tragter Groep volop actief in het installeren en onderhouden van brandmelden inbraakbeveiligingsinstallaties. Samen met onze opleidingstak voor o.a. BHV willen wij zo’n breed mogelijk pakket aanbieden bij onze relaties. De toevoeging van de activiteiten van P3 Ommen sluiten hier naadloos bij aan. Onze veiligheidskundigen kunnen bij het opstellen van bijvoorbeeld een RI&E nu ook de zichtbaarheid van veiligheid meenemen.”

”De regelgeving m.b.t. veiligheidsaanduiding is een vak apart. Met deze overname haalt Tragter Groep deze kennis binnen, waarmee dit ook als onderdeel van ons totaalconcept wordt. Uiteraard zijn alle originele ontwerpen en vluchtplannen onderdeel van overname waardoor continuïteit van werkzaamheden zijn gewaarborgd.”

Sinds 2001 is directeur/ eigenaar Jan Hoogendorp actief in het ontwikkelen en plaatsen van veiligheidssignaleringen. Op grote industriële terreinen, maar ook bij kleine bedrijven zijn veiligheidsaanduidingen verplicht. Met advies, begeleiding en leveren van de juiste oplossingen heeft P3 Ommen een grote naam op dit gebied opgebouwd. Dhr. Jan Hoogendorp wil langzaam meer gaan genieten van zijn pensioen en heeft gekozen om zijn mooie bedrijf te verkopen aan Tragter Groep.

Jan Hoogendorp: “In de afgelopen 15 jaren ben ik op veel locaties door het land geweest voor advies en het plaatsen van goede aanduidingen. P3 Ommen heeft hierdoor een mooi klantenbestand opgebouwd. Bij Tragter Groep zijn deze diensten een goede aanvulling. De gesprekken leidend naar deze overname zijn zeer prettig verlopen en ik zal de komende maanden samen met medewerkers van Tragter Groep onze relaties bezoeken. Ik draag mijn werkzaamheden met een goed gevoel over en wens Tragter Groep veel succes!”

Tragter Groep Tragter Groep is in November 2016 10 jaar actief op gebied van veiligheid en keuringen. Inmiddels werken er 19 personen bij Tragter Groep en heeft het een landelijk dekkend samenwerkingsverband met partners voor optimale service. Op gebied van blusmiddelen, noodverlichting, beveiligingsinstallaties en nu ook veiligheidsborden kan Tragter Groep zelfstandig veiligheid zichtbaar maken.

De werkzaamheden van P3 Ommen zullen namens Tragter Groep voornamelijk door Inge Klein Holkenborg uitgevoerd gaan worden. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven