Twee keer met drank achter het stuur

NEEDE – Zondagavond 12 juni heeft de politie een 50-jarige man uit Neede twee keer betrapt op rijden onder invloed van alcohol. Als eerste werd rond 17.00 uur bij de politie gemeld dat er bij een supermarkt aan de Borculoseweg in Neede een materiële aanrijding had plaatsgevonden en dat de veroorzaker vermoedelijk onder invloed was. De eigenaar van een op de parkeerplaats geparkeerde auto had gezien dat de 50-jarige man tegen zijn auto aan reed, en sprak hem hierop aan. Toen hij merkte dat de man vermoedelijk gedronken had waarschuwde hij de politie.

De politie nam de man een blaastest af, en deze bevestigde het vermoeden. Op het politiebureau blies de man 1110 ug/l, ruim vijf keer meer dan maximaal is toegestaan voor een ervaren bestuurder (220 ug/l). Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

Rond 22.30 uur werd de politie getipt dat de man weer zou zijn gaan rijden, en werd hij inderdaad opnieuw rijdend aangetroffen in Neede. Dit keer blies de man 785 ug/l. De politie maakt proces-verbaal op tegen de man wegens rijden onder invloed en rijden zonder geldig rijbewijs.

De man zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden en ook het CBS zal een maatregel opleggen en/of kijken naar de rijgeschiktheid van de man.

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Twee keer met drank achter het stuur”

  1. Ik had mooi geen aangifte gedaan de verzekering keert nu geen cent uit, Dus zie je geld maar te halen bij deze 50 jarige man.

  2. zo een moet je nooit meer het rijbewijs teruggeven.
    te gek voor woorden dat ze zo iemand weer laten lopen en niet vastzetten tot die weer nuchter is.

  3. rijbewijs iedere maand laten verlengen net zolang iemand geen drank drinkt als hij of zijn moet rijden en bij 3 keer betrappen als nog het rijbwwijs voor het leven invorderen en straf laten uit voeren bij een revalidatiecentrum. dat straft heel goed dacht ik zo nou in Borculo zijn er ook wel zuipers en die worden nooit of zelden betrapt mogen voor mij meer optreden omtrebt cafe,s en vooral later op de avond zuipschuiten

  4. En die ouderen maar klagen over de jeugd, blijkt wel weer de gemiddelde senioren in Neede, hebben en ook niks van gebakken. ..

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven