Unieke samenwerking tussen hotels

kickoff-hotelsindeachterhoekEIBERGEN – Tien hotels in de Achterhoek (waaronder de Greune Weide in Eibergen) slaan samen met Stichting Achterhoek Toerisme de handen ineen om bijzondere Achterhoekse hotelarrangementen onder de aandacht te brengen bij potentiële gasten. Met de lancering van de website www.hotelsindeachterhoek.nl is er een nieuwe online marketingcampagne van start gegaan. “Door deze samenwerking kunnen de hotels hun slagkracht vergroten en de marketingactiviteiten naar een hoger level tillen. Door als collectief op te trekken ondersteunen we elkaar en versterken gezamenlijk de positie van de Achterhoek als bestemming voor toeristisch bezoek. ” aldus Niels Weijers van stichting Achterhoek Toerisme. Via de gloednieuwe website www.hotelsindeachterhoek.nl kunnen bezoekers binnen een paar klikken het hotel arrangementenaanbod bekijken en direct boeken.

Het gebruiksgemak voor bezoekers wordt vergroot. Zij kunnen zich op één website oriënteren voor een bezoek aan de Achterhoek en direct boeken, zonder eerst verschillende hotelwebsites te moeten bezoeken. De arrangementen zijn onderverdeeld in verschillende thema’s en waarbij verschillende behoeftes worden voorzien. Op de website zijn fiets- en wandel-, culinaire, culturele-, sportieve- en relaxarrangementen te vinden.

Op www.hotelsindeachterhoek.nl staat een overzicht van de deelnemende hotels die bijzondere hotelarrangementen aanbieden. Naar verwachting zullen de komende tijd nog meer Achterhoekse hotels aansluiten bij deze unieke samenwerking.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven