Grote plattelandsmarkt bij Erve Brooks

IMG_1192GELSELAAR – Woensdag 3 en donderdag 4 augustus is er bij Erve Brooks in Gelselaar een gezellige plattelandsmarkt. Van 10.00 tot 16.00 uur zijn er allerlei soorten ambachten te bekijken. Ook zijn er diverse leuke producten te koop. Met o.a. kraanzagen, dookrollen, tin gieten, mosterd maken, sieraden, broodjes bakken, houtdecoratie en nog veel meer. De plattelandsmarkt is gratis te bezoeken. Lijkt het u leuk om zelf te komen staan op de ambachten/plattelandsmarkt? Heeft u iets leuks om te laten zien of mooie producten te koop? Kijkt u voor meer informatie op www.erve-brooks.nl. Verder in de maanden juli en augustus, elke woensdag van 10.00 tot 14.00 uur ouderwets broodjes bakken. Kinderen mogen zelf een broodje draaien en versieren. Voor de kinderen heel veel speelplezier, nu nieuw in 2016 is de superlange, dubbele kabelbaan. Kom gezellig samen zwieren naar de overkant. Erve Brooks, Broekhuisdijk 5, Gelselaar. Tel. 0545-481371 – www.erve-brooks.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven