Beelden Needse kerk zijn te bezichtigen

20160806_180932NEEDE – De gerestaureerde beelden in de Needse kerk zijn van maandag tot zaterdag vrij te bezichtigen. De beeldencollectie uit de 15e eeuw kunt u van 9.00 tot 17.00 uur bewonderen. Mensen die de kerk passeren (Kerkplein) zien deze aankondiging ook. De stichting die de beelden beheert – stichting Needse beelden – heeft een opvallend publicatiebord geplaatst (zie foto). De is voorzien van een foto en informatie. ”We hebben ook nog een ander nieuwtje. De kostersteen voor de kerk is opgeknapt. De vergeten steen was overwoekerd door struiken. De gemeente Berkelland heeft de kostersteen op een betere plaats neergezet. Samen met de kerk hebben we hem voorzien van een plaquette die het doel van de steen uitlegt”, zegt Mans Koster.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Beelden Needse kerk zijn te bezichtigen”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven