Kermis: Irish Pub Home pakt groot uit

RockzooiEIBERGEN – Irish Pub Home in Eibergen pakt dit jaar weer uit met 12 artiesten verdeeld over vier dagen. Jong talent als de One Night Riders, een roze zaterdag en op maandag een High Beer om bij te komen. Irish Pub Home heeft overal aan gedacht. De najaarskermis vindt van 26 t/m 29 augustus in Eibergen plaats. Vrijdag 26 augustus bijten The One Night Riders de spits af. Olaf (12), Finn (13) en Teun (15) hebben zich van hun beste kant laten zien tijdens het Ongekend Goed Festival en hebben daardoor een plekje bemachtigd op de Line-Up van Irish Pub Home. Drie jongens met een passie voor het spelen van blues, Elvis Presley en Rock ’n Roll. Bo and Friends sluiten de eerste avond van de najaarskermis af. Buiten de bekende Motown Records artiesten zullen er ook verschillende soul nummers worden gespeeld. Meezing-garantie wordt gegeven. Zaterdag 27 augustus staat in het teken van de ‘Roze Zaterdag’. Vanaf 21.00 uur is er een drag queen show met niemand minder dan Miss Rose Murphy.

Het optreden van Miss Rose Murphy wordt opgevolgd door een verrassingsact. Soulkey Live sluit deze kleurige zaterdag af met nummers uit de bekende Homo top 100.

Op zondag 28 augustus draait DJ Ravin vanaf 12.00 uur Caribische muziek. ’s Middags is er de mogelijkheid om gratis de basispassen van Salsa en Zumba te kunnen leren. Wij zorgen voor de zomerse klanken, de gasten voor de zomerse danspassen. Tussendoor wordt een workshop Cájons gegeven. Een instrument wat op een trommel lijkt. Om 17.00 uur begint Verdan aan hun debuut op Eibergse grond. Een band die zingt in het Achterhoeks dialect die het nog wel eens heel ver kunnen gaan schoppen. Rockzooi, een band die je begeleidt terwijl je karaoke zingt, sluit de zondag af. Altijd al eens mee willen doen aan Hollands Got Tallent of The Voice of Holland? Dit is je kans!

Irish Pub Home sluit de kermis op maandag af met een High Beer vanaf 13.00 uur. Tjalf Bakker draait de echte Dance Classics van de afgelopen decennia. Er wordt gezorgd voor een barbecue en wat versnaperingen op de verschillende tafels. Vanaf 16.00 uur komt Marit van der Lei &band optreden. Marit van der Lei is een Jazz talent uit Eibergen zelf. Speciaal voor de Eibergse kermis zal Marit van der Lei & Band een repertoire spelen bestaande uit oude en nieuwe swingende covers van zowel jazz als pop en soul klassiekers. De najaarskermis bij Irish Pub Home wordt afgesloten door According to Mary. Een band die garant staat voor een avond meegalmen met de bekendere rocknummers als: Keep’on Rocking in a Free World, Proud Mary en vele meer.

Irish Pub Home heeft gezorgd voor een variërend programma wat voor zowel jong en  oud geschikt is. Voor meer informatie over Irish Pub Home, de bands en speeltijden, kijk op de Facebookpagina.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven