Uniek open air concert tussen dahlia’s

IMG_20160905_140632REKKEN – In de grote dahliatuin vindt op zondag 18 september een bijzonder concert plaats. De band ‘Beatline’ gaat dan optreden tussen de bloemenpracht. ”We willen op deze manier het seizoen feestelijk afsluiten. De bandleden kunnen niet wachten, ik heb me laten vertellen dat ze nog nooit in open air hebben opgetreden”, zegt Henk Bosch. Een van de muzikanten komt uit Rekken, Jan Boevink. Bosch: ”Iedereen is welkom om het concert bij te wonen. We beginnen om 14.00 uur. De plaatselijke horeca zorgt voor een hapje en een drankje.” De entree van het open air concert is gratis. Begin oktober sluit de Rekkense dahliatuin. Tot die tijd kan iedereen nog een bezoekje brengen. Volgend jaar zal de tuin niet terugkeren. Dan wordt er rogge gezaaid voor de oogstdag. ”In 2018 kunnen de vrijwilligers weer aan de slag, dan gaan de knollen weer de grond in”, sluit Henk af. (foto Roy Nijman)

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Uniek open air concert tussen dahlia’s”

  1. mooie gelegenheid om na toe te gaan. hebben de vrijwillegers wel verdiend. een bezoek aan de dahliatuin is al een hele belevenis apart heel mooi en prachtig.
    mensen ga er nog na toe tot en met 2 okt is de tuin nog open.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven