Weemepark drie dagen in schijnwerpers

Foto vijververlichtingNEEDE – Dinant Rohaan: ”De NPV-Neede verzorgt al 70 jaar het dagelijkse beheer van het A.J.G. ter Weemepark en aansluitend hertenkamp aan de Peppelendijk te Neede. Om deze mijlpaal extra luister bij te zetten, wordt de vijver en directe omgeving op 23, 24 en 25 september middels schijnwerpers en waxinelichtjes ’s avonds sfeervol verlicht. U bent vanaf 20.00 tot 22.00 uur van harte welkom op het park. We hopen dat we de gasten die het hele jaar door overdag het park bezoeken, op 1 van deze avonden ook te mogen begroeten. Op het eindpunt staat er gratis een kopje koffie, thee of bekertje limonade voor u klaar met een koekje. En mocht u het nog niet zijn, dan is dit een goede gelegenheid om donateur van de NPV-Neede te worden. Onze leden en vrijwilligers kunnen dan het beheer van het park ook de komende jaren voortzetten zodat u als Needse gemeenschap kunt blijven genieten van dit unieke stukje Needse natuur.”

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Weemepark drie dagen in schijnwerpers”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven