Feestelijke opening Zorgdetail Ruurlo

RUURLO – Op vrijdag 4 november wordt de tweede locatie van Zorgdetail geopend. Naast een kantoor in Barendrecht, komt er nu ook een kantoor aan De Smidse in Ruurlo. De zorgorganisatie van eigenaar Richard Prins groeit snel en streeft ernaar dat iedereen die zorg nodig heeft, zorg krijgt aangeboden op een deskundige, respectvolle en begripvolle manier. Met het openen van deze locatie wordt voor iedereen het zorgaanbod van Zorgdetail makkelijker vindbaar. Natuurlijk zijn er voor deze feestelijke dag diverse mensen uitgenodigd, maar Richard Prins hoopt dat alle belangstellenden zich welkom voelen om tijdens en vooral ook ná de opening langs te komen voor een lekker kopje koffie en informatie over het zorgaanbod.

Het is moeilijk om afhankelijk te zijn van anderen. Als je een dagje ouder wordt of als je ineens ziek bent, wil je dat je wordt verzorgd op een manier zoals jij dat wilt. Daar kan Richard Prins over meepraten. Voor hem en zijn gezin kwam het volledig onverwacht dat hij vorig jaar plotseling veranderde van een succesvolle man met werk in de commercie en zorg naar iemand die volledig afhankelijk werd van anderen.

Tijdens de zeven maanden die hij nodig had om te revalideren ervaarde Richard hoe frustrerend het kan zijn om hulp van anderen nodig te hebben bij de meest eenvoudige dagelijkse handelingen. Ook vond hij dat te weinig zorgverleners écht begrip toonden voor zijn gevoelens, dat er weinig werd gevraagd naar zijn wensen en dat de kwaliteit van de zorg in het geding kwam door de tijd die er voor elke handeling stond. Hij dacht toen: ‘Als ik ooit de kans krijg, ga ik het anders doen!’.

Die kans kreeg hij. Richard herstelde en opende in december 2015 de eerste vestiging van Zorgdetail in Barendrecht. Met zijn Z-opleiding en eerdere werkervaring in de zorg had hij een goede basis hiervoor. Zorgdetail richt zich op complexe, uitdagende en flexibele zorg voor particulieren. Daarnaast ondersteunt Zorgdetail instellingen in het optimaliseren van zorg. Verder is er nog een onderdeel van Zorgdetail dat Sorgh heet, waar zorg speciaal wordt aangeboden zoals het past bij de leefwijze die mensen gewend zijn vanwege hun afkomst en/of geloofsovertuiging.
Er is behoefte aan persoonlijke zorg, want er werken inmiddels maar liefst achttien zorgprofessionals bij Zorgdetail.

Nu er ook hier een kantoor is, kunnen mensen gemakkelijk even binnenlopen voor advies of informatie over het zorgaanbod. Kijk voor meer informatie op www.zorgdetail.nl en www.sorgh.nl of kom vrijdag 4 november om 15.00 uur langs bij De Smidse 18. Iedereen is van harte welkom!

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Feestelijke opening Zorgdetail Ruurlo”

  1. Marije Hendriks

    Hartelijk gefeliciteerd met de opening van dit kantoor in Ruurlo. Heel veel succes!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven