Borculoërs bedenken website Gratisin.nl

BORCULO – Op het internet zijn er veel tips te vinden voor een leuk dagje uit. Helaas kosten de meeste van deze uitjes dan ook geld wat het voor een bepaalde doelgroep niet aantrekkelijk maakt om een dagje weg te gaan. Dat moet anders kunnen, dachten Maikel Klein Severt en Maurice van Dijk uit Borculo.

Met het idee om een overzicht te creëren van gratis activiteiten in Nederland is de website Gratisin.nl geboren. Op deze website staat een overzicht van gratis activiteiten en evenementen in heel Nederland, zoals gratis musea, kinderboerderijen en speeltuinen.

Voor veel steden is er al een overzicht gerealiseerd met leuke en verrassende tips voor een gratis dagje uit. Daarnaast zijn er ook in de kleine dorpen en steden gratis activiteiten die niet worden vermeld op internet. Heeft u, of kent u een gratis activiteit in uw regio? Dan kunt u dit aangeven via www.gratisin.nl/over-ons.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven