CDA zet vrijwilligers in de bloemen!

123cdaEIBERGEN – Op 7 december, de nationale dag van de vrijwilligers, heeft het CDA in Berkelland diverse vrijwilligers of vrijwilligersgroepen in de bloemen gezet als dank voor hun inzet voor de lokale gemeenschap. Vrijwilligers zijn onmisbaar in de huidige maatschappij en zijn het cement voor een goede samenleving. Daarom zet juist een partij die vrijwilligers hoog in het vaandel hebben staan, het CDA, deze vrijwilligers in het zonnetje. Van alle landelijk verschenen verkiezingsprogramma’s heeft juist het CDA vrijwilligerswerk het meest genoemd en geroemd. Het CDA in Berkelland is juist de partij bij uitstek die oog heeft voor vrijwilligers en zich sterk maakt voor hen. Door vrijwilligers de ruimte en vertrouwen te geven. Op 7 december (of wanneer de groep bij elkaar komt) is het CDA bij hen langs gegaan om hen te bedanken voor hun belangenloze inzet.

Een aantal organisaties die het CDA in het zonnetje heeft gezet, zijn de vrijwillgers van de Meergaarden in Eibergen (zie foto), Beltrums Meldpunt, de vrijwilligers van de dahliatuin in Rekken, de vrijdagploeg van het Ter Weemepark in Neede en de onderhoudsploeg van het kerkhof in Rietmolen. Daarnaast zijn een aantal individuele vrijwillgers in het zonnetje gezet.

Zij zijn door de fractieleden, wethouders en bestuursleden van het CDA Berkelland bezocht en hebben als dank een bos bloemen of een taart ontvangen. Het CDA hoopt dat zij (en anderen) zich de komende tijd nog steeds blijven inzetten voor de lokale gemeenschap, want juist vrijwilligers zijn van onschatbare waarde.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “CDA zet vrijwilligers in de bloemen!”

  1. CDA bedankt voor de bakkersbon en voor de aandacht voor het vrijwillegerswerk. Namens de vrijwillegers van de dahliatuin heel hartelijk dank

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven