Freddie Kleine blij met onderscheiding

123freddieNEEDE – Burgemeester Van Oostrum reikte op zaterdag 17 december aan Freddie Kleine (53 jaar) uit Neede de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau uit. Dit gebeurde tijdens een bijeenkomst van de brandweerpost Neede bij Café De Ruif.

De heer Kleine was 21 jaar brandweervrijwilliger
In deze periode had hij de functies aspirant brandwacht, brandwacht, brandwacht 1e klasse, hoofdbrandwacht, onderbrandmeester en brandmeester/bevelvoerder. Ook was hij actief in de functies van oefenleider, leerwerkbegeleider en chauffeur.

Zijn inzet was van bijzondere waarde
De langdurige bijdrage van de heer Kleine aan de openbare veiligheid in zijn woonplaats en regio beantwoordt aan het criterium uit het Ordereglement: “iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd”. Gelet op de aard, duur, betekenis en uitstraling van zijn activiteiten ontvangt de heer Kleine hiervoor de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Freddie Kleine blij met onderscheiding”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven