Hondelink jaagt zelf inbrekers uit zaak

NEEDE – Het moet schrikken zijn geweest voor de eigenaar van Deco Hondelink in Neede. Maandagavond 19 december rond 21.10 uur kwamen – na een inbraak – twee jongens de zaak aan de Borculoseweg binnen. Ze werden snel betrapt (zie beelden hieronder). De schoondochter van Hondelink (zie reactie van Wim Hondelink hieronder) hoorde wat en zag de jongens bij de kassa bezig, ze bedacht zich geen moment en stormde op de inbrekers af en joeg ze naar buiten (zie beelden hierboven). Vanavond plaatste Hondelink camerabeelden op zijn Facebookpagina. De jongens zijn herkenbaar in beeld. Kent u de jongens? Heeft u ze die avond in Neede zien lopen? Of bent u getuige van de inbraak? Bel dan met de politie: 0900-8844.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Hondelink jaagt zelf inbrekers uit zaak”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven