Inwoonster zoekt opnames muziekgroep

NEEDE – Norbert Oosterhof: ”Voor mijn moeder ben ik op zoek naar een (film)opname van een optreden van de muziekgroep uit Neede waarvan zij in de jaren 1960 t/m 1965 deel van uitmaakte. Het optreden vond destijds plaats in de muziekkoepel in Neede. Onder leiding van Bert Grijzen, kwam de muziekgroep bij elkaar aan de Haaksbergerstraat in Neede.

Mijn moeder: Jannie Oosterhof- ten Hoopen (68), geboren en getogen in Neede, Stationsstraat, weet een aantal namen van de personen uit de groep nog te herinneren: Dinie Nöring, Marianne Meerman, en Reini van der Lee, dit zijn hun  meisjesnamen. Mijn moeder heeft vernomen dat van de filmopname nog een (video)opname beschikbaar is, maar heeft geen idee hoe zij hieraan kan komen.

Een aantal jaren geleden heeft zij zonder resultaat een oproepje gedaan bij TV Oost.” Heeft u de opnames, of kent u iemand die meer weet? Laat het de redactie van deze site weten: [email protected].

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Inwoonster zoekt opnames muziekgroep”

 1. Janny Rollerman

  Norbert, geen filmopname, wel veel herinneringen.
  Vriendin van je moede, met M. Meerman, op lagere school en ULO. Misschien wil ze na zoveel jaren contact maken?

  Wacht met spanning af?
  Woon op corfu met hartelijke groet Janny Rollerman!

 2. Dini hoogerdijk-Neurink

  Als het goed is heb woont je moeder in Holten. Gekregen van Marianne Meerman uit Eibergen. Marianne en ik zijn inderdaad
  bij Bert Grijsen op les geweest, maar dat van je moeder kan ik mij niet herinneren. Je kunt mij of je moeder op mijn mailadres hierover bereiken om verdere gegevens uit wisselen.
  Janny Rollerman ken ik ook. Samen met nog cantharellen in het bos gezocht voor haar moeder.
  Ik ben benieuwd naar jullie reactie. Groetjes Dini.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven