Woningen Niessinkkamp nu stuk groter

123Oplevering Niessinkkamp Eibergen1EIBERGEN – Ellen Maaswinkel (woordvoerster ProWonen): ”29 woningen aan de Niessinkkamp in Eibergen kregen een flinke opknapbeurt. Om de huizen in de toekomst te kunnen verhuren aan een- en tweepersoonshuishoudens van alle leeftijden, maakten we de woningen wat groter. We maakten een tweede slaapkamer op de verdieping door aan de voorzijde van de woning een dakkapel te plaatsen. Als bijlage stuur ik u twee foto’s. Op de foto ziet u hoe bewoner Marike Apperloo de sleutel van haar opgeknapte woning ontvangt uit handen van Bat ter Haar, uitvoerder van Aannemersbedrijf Kormelink en Bennie Olthof, toezichthouder van ProWonen. Op de andere foto zijn de opgeknapte woningen met de dakkapellen goed te zien.”

123Oplevering Niessinkkamp Eibergen2

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Woningen Niessinkkamp nu stuk groter”

  1. Heel mooi voor de Niessinkkamp maar zo slecht waren die woningen nog niet er zijn woningen in Berkelland die veel harder aan renovatie toe zijn wegens zware achterstallig onderhoud.

  2. hadden ze ook in Borculo moeten doen ,mijn zoon moest eerst 2 maanden bij mij op de grond slapen ,want ik moest er zelf maar voor zorgen dat er boven een slaapkamer kwam [ bejaarden woning ] en ook verwarming -stroom en de kosten waren wel voor eigen rekening .

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven