Jazzpodium met saxofonist Simon Rigter

EIBERGEN – Simon Rigter is dinsdag 18 april de gastmuzikant tijdens de maandelijkse jazzavond in kroeg Home aan de Kerkstraat in Eibergen. Saxofonist Rigter is onder meer verbonden aan The Dutch Jazz Orchestra en speelde met veel nationale en internationale artiesten samen, waaronder George Coleman en Curtis Fuller. Rigter wordt 18 april begeleid door de vaste basisbezetting van de jazzavonden; Peter Beets (toetsen), Marius Beets (bas) en Wim Holthaus (drums). Er worden naast jazz aanverwante muziekstijlen verkend, zoals funk, soul en latin. Jazz at Home begint om 20.30 uur en duurt tot 23.00 uur. De entree is 10 euro. De reeks jazzavonden tot de zomervakantie wordt 23 mei afgesloten door Ilja Reijngoud (trombone).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven