Needse Annie Jannink 50 lid van KNA


NEEDE – Op 30 maart was het precies 50 jaar geleden dat Annie Jannik lid werd van Accordeonverening Kunst Na Arbeid. Annie was en is erg muzikaal. Ze heeft zelfs nog enige tijd drumles gehad, maar de accordeon kreeg haar voorkeur. Annie begon haar muzikale carrière bij de Needse Accordeonverening Animato. Nadat Animato werd opgeheven kwam ze naar KNA en is ze nog altijd een trouw lid van onze vereniging.

Annie ontpopte zich tot een goede speelster in het A-orkest, zij speelde jarenlang de derde partij en ook het electronium kent voor haar geen geheimen. Vele solo’s nam zij voor haar rekening. Toen in 1994 het recreantenorkest werd opgericht, besloot Annie om naast de donderdagavond ook hier haar steentje bij te dragen. Ze vond het erg leuk en ontspannend, voor deze avond hoefde zij n.l. niet thuis te repeteren. Maar toen zij op een gegeven moment last kreeg van haar gewrichten en twee avonden aan de zware kast trekken wel erg belastend werd, kwam zij voor een moeilijk dilemma te staan.

Als uitstekende speelster had zij er moeite mee om uit het A-orkest te stappen, en ze deed er dan ook lange tijd over voor zij uiteindelijk besloot om alleen nog bij de recreanten blijven spelen. Nu, een jaren later, heeft zij zich hier helemaal mee verenigd en met een wat kleinere accordeon voelt zij zich helemaal thuis in het recreantenorkest, dat op haar beurt weer heel blij is met zo’n goede aanwinst.

Jarenlang maakte zij zich nuttig in het bestuur van onze vereniging en ook was en is zij al jaren onze penningmeester.

Annie heeft al met al een rijk verleden bij KNA en is een gewaardeerd lid van onze vereniging en wij hopen dat je nog veel jaren richting Goor komt om in onze vereniging mee te spelen.
Annie, namens iedereen die KNA een warm hart toe draagt van hartelijk gefeliciteerd!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven