Holtkamp sponsort team VIOS Beltrum

BELTRUM – Nieuws van VIOS:  Er is maandag een nieuw sponsorcontract getekend met Raymond Holtkamp, eigenaar van o.a. café Grenszicht in Holterhoek. In Eibergen exploiteert Raymond ook nog restaurant ‘De Lindeboom’ en ‘café Holly’s’. “Ik heb veel goede klanten uit Beltrum, waaronder VIOS 7 en wil op deze manier graag iets terug doen voor VIOS en al haar leden en supporters”, waren zijn korte maar oprechte woorden. Raymond Holtkamp weet als geen andere dat verenigingen en ondernemers elkaar de bal moeten toespelen en daardoor er een mooie band ontstaat tussen klanten en de horeca.Het kleding sponsorgeld wordt binnen VIOS besteedt aan alle mogelijke voetbal zaken en activiteiten, waardoor VIOS niet alleen een voetbal familie is, maar ook een onmisbare maatschappelijke schakel binnen de Beltrumse gemeenschap. Onder het genoten van het nodige bier en lekkere hapjes en een mooi zonnetje werd het seizoen 2016-2017 en de gezellige middag/avond waardig afgesloten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven