Jan Horstman viert 25-jarig bestaan

BORCULO – Dit wordt zaterdag 10 juni feestelijk gevierd met een officiële jubileumopening door wethouder Joke Pot. Kom allen van 11.00 tot 15.00 uur, profiteer van alle acties onder het genot van een hapje en een drankje. Jan Horstman wilde altijd al iets creatiefs doen. Toen hij besloot toch maar geen schoolmeester te worden, ging hij op zoek naar een geschiktere opleiding. De toneelschool, dat leek hem op het lijf geschreven. Het werd de FOTOVAKSCHOOL in Apeldoorn en hij ging als fotograaf aan de slag. Zo maakte hij zijn eerste fotoreportages en was hij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op fotografisch gebied. Bij verschillende werkgevers werkte hij met de toen o, zo moderne technieken op het gebied van ontwikkelaars, dompelbaden, doordrukmachines en alle andere attributen uit de donkerekamer, ook wel DoKa genoemd. 15 jaar heeft hij in Borculo gewerkt, waar klanten erg tevreden over hem waren en speciaal voor hem naar de winkel kwamen. Bruidsreportages, fotografiereizen, familieportretten, alles pakte hij met beide handen aan.

In 1992 was het dan zover; Jan begon samen met zijn vrouw Janna, hun eigen fotozaak aan de Veemarkt 2. Het adres waar hij al die jaren gevestigd is en nog steeds een begrip is voor Borculo en omgeving! Na 6 verbouwingen, 3 interne verhuizingen en 9 verschillende medewerkers, heeft hij dit jaar al weer 25 jaar `de zaak`!

Zoekt u een geschikte fotocamera, passende accessoires voor uw foto- of video apparatuur, een gegarandeerd goede pasfoto voor officiële documenten, een workshop om uw fotografiekwaliteiten op te schroeven of een vakman of -vrouw voor een professionele fotoshoot? U bekijkt het scherp, bij Horstman.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven