Ouderendag dit jaar voor tiende keer

EIBERGEN – Op zondag 2 juli organiseert de Eibergse Communicatie Vereniging de Tiende editie van de Ouderendag in Berkelland. Ook staat dit evenement weer in het teken een mooie en gezellige dag voor onze ouderen uit Berkelland met een hapje en een drankje en een stukje amusement en uiteraard een rondrit met oldtimers door de regio. Evenals vorig jaar vindt deze dag plaats bij: Café – Restaurant “Grenszicht ” in Eibergen (Holterhoek). Het programma van deze dag ziet er als volgt uit: 10.00 uur Ontvangst Koffie met Krentenwegge, 11.00 uur Start Oldtimerrit door Berkelland, 14.00 uur Terugkomst bij Café -Restaurant  “Grenszicht “. Broodje met iets Hartigs / Drankje. Optredens met oa.: Herman Riethorst. De Mallumse Deerns & Co, Duo Vrijaf, Brenn’taler Spatsen. Tevens is er een demonstratie van oude tractoren en machines. Om ongeveer 16.00 uur is de Ouderendag afgelopen. Ouderen kunnen zich opgeven tot 3 juli 2016 bij de volgende personen. Wendy Reinderink 06-23486241, Gerrit Kox: 0545-474102 (na 17.00 uur).

Of per e-mail: [email protected]. Verdere info kunt u vinden op www.ecv-eibergen.nl en klik op de button ouderendag. Correspondentie adres: E.C.V. Leugemorsweg 4 7151 ML Eibergen. Wederom zijn er weer opstappunten geregeld in Berkelland met de vertrektijden. Beltrum: café ” Spilman” 8.30 uur. Ruurlo: Marktplein 9.00 uur.

Borculo: Andriessenhuis 9.30 uur. Neede: Grand Café “De Hofmaat” 9.30 uur. Eibergen: Zwikkelaarsplein 9.30 uur. Uiteraard is het mogelijk met eigen vervoer te komen er is genoeg parkeer gelegenheid.

Via deze weg willen wij een beroep doen op de oldtimer bezitters uit de regio om op deze dag met hun voertuigen te komen om samen met de ouderen een tochtje te maken van ongeveer 40 km. U ontvangt hiervoor als dank een rally schildje, die speciaal voor deze dag wordt gemaakt, en uiteraard een hapje en drankje.

Laat ons weten of u komt op e-mail: [email protected] of via 06-54367402.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Ouderendag dit jaar voor tiende keer”

  1. jammer!! Ik was graag meegegaan maar de datum 3 juli 2016!!! is al verstreken. Ben ik weer te laat!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven