Leedvermaak verzorgt muzikale middag

EIBERGEN – Zondag 29 oktober zal in Zalencentrum De Klok in Eibergen weer de traditionele muzikale middag van mannenkoor Leedvermaak plaats vinden. Na de zeer succesvolle editie van vorig jaar, zal ook dit jaar weer de Party Band Remix onderdeel zijn van het programma. Leedvermaak zal deze middag middag het publiek weer vermaken met gevarieerde nummers in het Nederlands, dialect, en Duits en Engelstalige nummers.
Ook staan er veel nieuwe nummers op hun repertoire die deze middag voor het eerst voor hun trouwe publiek worden gezongen. De Party Band Remix is op dit moment zeer succesvol in Nederland, elk weekend spelen zij op dansavonden en in theaters van o.a. de Van de Valk Hotels, als ook in alle Holland Cacino’s.
De middag begint om 14.00 uur, en de zaal is geopend van af 13.00 uur. Kaarten zijn aan de zaal te verkrijgen , kosten vijf Euro.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven