Offroad rit is op zondag 29 oktober

RUURLO – De Offroad rit van de MC Ruurlo is op zondag 29 oktober. De lengte van de rit (80% onverhard) zal ongeveer 50 km zijn en bevat bossen, maisplakken en Kover Krossbaan. De route is toegankelijk voor solomotoren en quads. De inschrijving en de start zijn bij café-restaurant  De Duif, gelegen aan de provinciale weg Ruurlo-Groenlo.(aangegeven met borden)

De keuring en inschrijving zijn vanaf  9 uur. Start solo,s 10 uur en quads 10.30 uur. Tot 14 uur kan er gestart worden en de route kan meerdere keren gereden worden. Er zullen geluidsmetingen worden gehouden. Motoren en quads met meer dan 94 decibel kunnen niet deelnemen en het gebruik van een milieumat is verplicht. Verder is het KNMV offroad-regelement van toepassing.

Het inschrijfgeld bedraagt 20 euro. Het inschrijfformulier kun je vooraf downloaden op site. Voor een sneller verloop kan men vooraf ook digitaal inschrijven. Voor alle informatie, kijk op de website (www.mcruurlo.nl) onder Offroad.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven