Niels Rutgerink prinscarnaval van Neede

NEEDE – Zaterdagavond zijn bij carnavalsvereniging de Vlearmuze de nieuwe hoogheden bekend gemaakt. Prins Niels Rutgerink en adjudant Reinald Voortman zijn de nieuwe leiders. Samen met jongeren prins Stef Karnebeek en jongeren Prinses Merle Nijemeisland zullen ze dit jaar in de schijnwerpers staan. Vandaag kan iedereen, tijdens het ‘ontnuchteren’ kennis maken met de nieuwe hoogheden van Neede. De Vlearmuze namen afscheid van hun hoogheden Prins Mark, Adjudant Peter, Jongerenprins Niek en Jongerenprinses Mirthe. Zij moesten, na een jaar lang het middelpunt van de carnaval te zijn geweest, hun versierselen inleveren en weer als “normale” carnavalisten door het leven gaan. Hun aandeel zat er weer op en ze hebben gezorgd voor een geweldig seizoen.

Jeroen Abbink: ”Vervolgens was het hoog tijd dat de nieuwe hoogheden hun intrede deden. Op het podium van onze de residentie café restaurant de Olde Mölle werd iedereen meegenomen in een sprookje in het Needse sprookjesbos en werden de nieuwe hoogheden gepresenteerd. Prins Niels en Adjudant Reinald zullen komend seizoen onder het motto “Wie’j doot d’r nog ene met de jas an” de scepter zwaaien over Neede. Zij zullen dit samen doen met Jongerenprins Stef en Jongerenprinses Merle. Zij vieren komend seizoen met als motto “’t kan neet op”.

Onze kersverse hoogheden hebben inmiddels hun eerste weekend achter de rug en kijken uit naar de alles wat komen gaat en willen er samen voor zorgen dat ook dit carnavalsseizoen onvergetelijk wordt. Aanvullende informatie over de hoogheden: Onder het motto: “Wie’j doot d’r nog ene met de jas an” regeren Prins Niels Rutgerink en zijn adjudant Reinald Voortman over het vlearmoesdorp. Zowel prins als zijn adjudant zijn geboren en getogen Needenarenen ze zijn beide al op jonge leeftijd besmet met het carnaval virus.

Prins Niels (37 jaar) is getrouwd met Celine, samen hebben ze 2 dochter(tjes). De prins werkt als lasser bij Eiki Neede BV. Naast het gezin en zijn werk heeft hij nog vrijetijd over om te voetballen bij Sp. Neede in het elftal “seem – 1”, stapt hij graag op de racefiets waarbij de amstel gold race jaarlijks op de agenda staat. Als zendpiraat staat hij graag achter de draaitafel bij Radio Polka-Combi.

Ook adjudant Reinald (43 jaar) is voor velen geen onbekende Needenaar. Reinald woont samen met Lyonne en werkt als schilder bij schilderbedrijf Kettering. Ook de adjudant voetbalt nu, na een hele voetbalcarrière,  in “Neede seem – 1”. Dit wisselt hij graag af met de rust aan de waterkant, waar hij vist op karpers . De adjudant is een actief verenigingsman van NCG de Vlearmuze. Hij is vele jaren lid geweest van de raad van elf is nu actief binnen de technische commissie.

Onder het motto ‘t kan neet op!’ gaan jongerenprins Stef en jongerenprinses Merle er een geweldig jaar van maken. Jongerenprins Stef (Karnebeek) de 1e, woont in Neede en is 18 jaar oud. Hij woont samen met zijn ouders en broer. Stef studeert aan het Saxion in Deventer, hier volgt hij de opleiding Sportmarketing. Als bijbaantje werkt hij bij Plus Retail in Haaksbergen op de expeditie afdeling. Zijn hobby’s zijn voetballen en gezellig met de jongens een biertje drinken.
Jongerenprinses Merle (Nijemeisland) is 18 jaar oud en woont in Neede met haar ouders en kleine zusje. Ze zit op school in Doetinchem, waar ze de opleiding human resource management op het Graafschap College volgt. Als bijbaantje werkt Merle bij de Elite in Neede in de schoonmaak.

Haar hobby’s zijn sporten bij ‘t spilbroek & uitgaan met vriendinnen.”

 

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Niels Rutgerink prinscarnaval van Neede”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven