OVM wordt hoofdsponsor DEO-loop

BORCULO – De samenwerking tussen OVM en v.v. DEO wordt verder uitgebreid. Naast dat OVM al geruime tijd shirtsponsor bij de jeugd is, verbindt OVM zich voor de komende 4 jaar ook als hoofdsponsor en naamgever aan de DEO-loop. Vanaf dit jaar zal de traditionele crossloop dan ook de naam OVM-DEO-loop dragen. Met het vinden van een hoofdsponsor voor de crossloop in december ziet de organisatie kans om de loop verder te professionaliseren. ‘Voor OVM is dit een mooie kans om zichtbaar te zijn bij een sportief evenement waarbij de deelnemers uit de hele regio komen. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij’, aldus Noud Smit van OVM. Bas Dibbelink van de organisatie van de OVM-DEO-loop vult hierop aan: ‘voor ons betekent dit dat we onze mooie crossloop blijvend kunnen verbeteren, onder meer door een automatische tijdsregistratie.

We zijn dan ook erg blij met de verbintenis met OVM’. De voorbereiding voor de crossloop op zaterdag 16 december zijn inmiddels in volle gang.

Ook dit jaar kan er weer op verschillende afstanden worden gestart: 1,5 kilometer voor de sportieve kids, 4.6, 9.1 en 12.7 km voor de volwassenen. Inschrijven kan via www.vvdeo.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven