Plankeniers uit Rekken op de planken

REKKEN – Toneelvereniging De Plankeniers uit Rekken bestaat nu zeven jaar. De vereniging is samengevoegd uit De Rekkense Comedie en het VOOR. De vereniging kent een jeugd en volwassenafdeling. De volwassenafdeling gaat voor u het stuk; Opa Ziedspan  geschreven door Bernd Gombold en vertaald door Ben ten Velde opvoeren. De uitvoering is op vrijdag 1 en zaterdag 2 december, 20:00 uur bij cafe Kerkemeijer te Rekken. Entree is volwassenen € 5,= en voor de jeugd t/m 12 jaar € 2,50.

In de Pauze zal er een verloting gehouden worden. Volgens de zeer spaarzame Martha is haar schoonvader een verkwistende en luie kerel. Omdat hij plezier beleeft aan zijn mobiele telefoon, zijn laptop en zijn motor in plaats van op de boerderij mee te helpen tot hij erbij neervalt. Maar de slimme opa heeft nog andere fantastische ideeen en zo is er constant  “vuurwerk “ op de boerderij van de familie Snijders. Kortom alle ingredienten zijn aanwezig voor een avond gezelligheid.

Dit jaar mogen we Charon Winkelhorst als debutante verwelkomen in ons midden. De overige spelers zijn: Brenda Geesink, Han Kuenen, Nick Scholten, Maurice ten Barge, Rudy Luttikholt, Rick Onstein Petra Broekgaarden en Angelien Onstein. De regie ligt in handen van Irma Klein Gunnewiek. Souffleur is Christien Papenborg. De schmink wordt verzorgd door Bob en Kim Ainsley. Wij nodigen u uit graag uit om te komen kijken!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven