School bedankt Kanjers voor Kanjers

BORCULO – Freek Duvigneau (Adjunct directeur): ”Afgelopen vrijdag hadden we een themadag. Deze stond onder andere in het teken van de opening van onze pannakooi en het bedanken van de vrijwilligers van stichting Kanjers voor Kanjers. Vorig schooljaar hebben we contact gezocht met de stichting Kanjers voor Kanjers. Onze schoolpleinen sloten niet aan bij onze doelgroep, er was te weinig vermaak voor onze leerlingen. We zijn met onze leerlingeraad en team gaan inventariseren wat er nodig is om leerlingen een fijne pauze te geven.

De voorkeur ging uit naar een pannakooi, airhockeytafel, voetbaltafel en tafeltennistafel. Met de opbrengst van de Dirt challenge, die de stichting Kanjers voor Kanjers elk jaar organiseert, hebben we dit allemaal kunnen realiseren. Hiervoor willen wij, het team en zeker onze leerlingen, hen dan ook hartelijk bedanken.

De vrijwilligers van Kanjers voor Kanjers, vertegenwoordiging van de leerlingenraad en twee klassen zijn bij de opening van onze pannakooi aanwezig geweest. De opening kreeg een spectaculair vervolg door freestyler Rowdy Heinen.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven