AutoTotaal in Ruurlo bestaat 25 jaar

RUURLO – AutoTotaal bestaat 25 jaar en is klaar voor de toekomst. Het gespecialiseerde autoreconditioneringsbedrijf in Ruurlo viert het jubileum met een open dag. Op zaterdag 16 december is iedereen van harte welkom om onder het genot van een hapje en drankje een kijkje te komen nemen in het vernieuwde pand aan de Venterkamp 9. De deuren staan open van 11 tot 17 uur. De bedrijfsaccommodatie van AutoTotaal is uitgebreid en gerestyled. Het pand is verdubbeld in oppervlakte. Daardoor beschikt het over meer capaciteit. Het heeft geresulteerd in uitbreiding van de werkplekken, wasplaatsen en spuitcabines. Daarnaast is een frisse, moderne uitstraling gecreëerd. Dat zorgt voor een professioneel karakter in combinatie met een huiselijke sfeer. Werkelijk op ieder detail is gelet. De schone en steriele werkvloer is zelfs uitzonderlijk in de autobranche.

“Het pand is erg duurzaam en daarmee bijzonder comfortabel”, vertelt eigenaar Rudi Vossers. “Verder zijn er verschillende innovatieve technieken doorgevoerd en beschikken we over de meest geavanceerde apparatuur. Maar ook de routing is sterk verbeterd. Dat betekent dat er efficiënt en prettig kan worden gewerkt. Uiteindelijk profiteren ook de klanten van ons vernieuwde pand.”

AutoTotaal ging in 1992 onder leiding van Rudi Vossers van start als eenmansbedrijf. Hij deed dat zonder schooldiploma, enige ervaring, of financiële middelen vanuit een bescheiden pandje op het Ruurlose bedrijventerrein. De jonge ondernemer had slechts één doel: zijn bedrijf moest een succes worden. “Niet lullen maar poetsen”, werd al snel zijn lijfspreuk. Leuke bijkomstigheid, tijdens de inrichting van het vernieuwde pand heeft deze typerende leus een prominente plek gekregen op het kantoor van de Doetinchemse eigenaar.

AutoTotaal maakte een sterke groei door en ontwikkelde zich tot een moderne en gedegen dienstverlener. Inmiddels bestaat het ervaren team uit zo’n 22 vakmensen. De klantgerichte onderneming is uniek door het verrassende totaalconcept. Het biedt toegevoegde waarde door de combinatie van poets- en schadeherstelbedrijf. “Wie bij ons de auto brengt, heeft slechts te maken met één partij”, benadrukt Vossers. “De werkzaamheden worden vakkundig en snel verricht.  Door de korte lijnen kan er efficiënt en kostenbesparend worden gewerkt.”

 

Voor meer informatie: www.autototaalbv.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven