Asieldier van de week: Boncuk


Boncuk is een prachtige Anatolische herder van bijna 5 jaar oud. Ze zit hier samen met Zora, een andere Anatolische herder teef. Beide prachtige honden die het geweldig leuk hebben samen. Anatolische herders zijn goede wakers, en van oorsprong gemaakt om op een erf te lopen en veel buiten te zijn. Omdat deze twee lieverds ook echt van aandacht houden, zoeken we een fijne plek waar ze veel buiten kunnen zijn maar ook hun eigen plekje binnen hebben. Ze hoeven niet per se samen geplaatst te worden, maar dat zou natuurlijk wel leuk zijn. Zoekt u nog een lieve, grote en goede waker op een afgezet terrein? Of heeft u gewoon veel ruimte om huis en zoekt u een maatje? Kom dan snel een kijkje nemen naar deze twee prachtige en geweldige honden. Meer op www.brammelo.nl

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven