Paaseierenmarkt Reurei voor 25e keer

HAARLO – Paaseierenmarkt Reurei wordt gehouden op 24 en 25 maart. In HCR Prinsen Eibergseweg 13 in Haarlo. In de sfeervolle zaal zullen kunstenaars uit Duitsland, Frankrijk, België Oekraïne en Iranië U graag laten zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om van een simpel ei een waar kunstwerk te maken. Honderden eieren gekleurd, beschildert en versierd met acryl, aquarel of olieverf, bewerkt met natuurlijke materialen of gedecoreerd met zelfhardende klei en geen een hetzelfde. Niet alleen kan worden genoten van de fraaie handenarbeid, maar natuurlijk kunt u ook de trotse eigenaar worden van een dergelijk prachtig versierd ei. De enorme variatie aan technieken die door de deelnemers gebruikt worden maken het bezoeken van de Paaseierenbeurs meer dan de moeite waard.

Op 25 maart Palmzondag vieren wij 25 jaar Reurei!
Reurei in 1992 opgericht door het echtpaar Kok en echtpaar Mol in dat jaar een klein gebeuren. Reurei groeide snel en was binnen enkele jaren een landelijk bekende eierenmarkt. Duizenden bezoekers kwamen jaarlijks na Ruurlo en later na Haarlo om Reurei op Palmzondag te bezoeken. Het aantal ei kunstenaars loopt de laatste jaren helaas terug omdat de kunst niet wordt uitgeoefend door jongeren, maar Reurei 2018 wordt nog steeds met het zelfde plezier en passie georganiseerd!!!

Toch is het ook dit jaar weer gelukt dat diverse kunstenaars uit binnen en buitenland op 24 en 25 maart naar Haarlo komen om samen met ons het 25 jarig jubileum te vieren.

De eierenmarkt is beide dagen geopend voor publiek van 10.00 tot 17.00 uur.
U bent van harte welkom.
De entree bedraagt € 3,00

Zie www.reurei.nl
www.facebook.com/reurei

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven