Koningsdag op B. Tormijnschool geslaagd

NOORDIJK – Vrijdag 20 april is Koningsdag gevierd op de B. Tormijnschool in Noordijk. Na een heerlijk koningsontbijt begonnen alle kinderen aan de warming up. Daarna deden de kinderen in groepjes mee aan allerlei sportieve onderdelen, zoals hoogspringen, verspringen hockey en tumblingbaan. De oudste leerlingen begeleidden hierbij de jongsten, iedereen hielp elkaar. Bij elk onderdeel was een puzzelstuk te verdienen. ’s Middags werd er een vossenjacht gehouden door Noordijk. Bij elke vos moesten de kinderen raden wat deze met het  koninklijk huis te maken had. Als de groep het raadde, verdiende de groep weer een puzzelstuk. Aan het eind van de middag werd met alle puzzelstukken een wedstrijdje puzzelen gehouden. De snelste puzzelaars mochten zich de koning en koninginnen van de Tormijnschool noemen! Deze zonovergoten dag werd afgesloten met een heerlijk en welverdiend ijsje.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven