OranjePop in Neede feest voor iedereen

NEEDE – Het is een traditie geworden tijdens Koningsdag in Neede: OranjePop met activiteiten voor jong en oud. Op 27 april aanstaande zorgt het festival opnieuw voor kleur, zowel figuurlijk als letterlijk. OranjePop heeft zichzelf vernieuwd. Zo zijn er dit jaar meerdere tenten op het terrein, is er nu ook een Mini Color Obstakelrun voor de allerkleinsten en wordt er uitgebreid voor de inwendige mens gezorgd.

Foodtrucks
Of je nu een heerlijke koffie wilt, een wafel of crêpe, een hamburger, nachos of een vegetarische snack, op de nieuwe binnenplaats van OranjePop vind je verschillende foodtrucks. De trucks zorgen voor heerlijk eten, een vrolijk uiterlijk en fijne zitplekken. Het eten wordt allemaal ter plekke klaar gemaakt in de mooiste voortuigen.

OranjeKids
Wil je een echte slang om je nek houden of een vogelspin aanraken? Tijdens Koningsdag komt er een echte reptielenshow waarbij je van alles leert over die gave reptielen en krijg je de kans om sommige dieren aan te raken! Er zijn twee shows, om 1 uur en half 3, met beide keren plek voor 30 kinderen. Voor slechts 1 muntje ben jij er bij! Naast de reptielenshow komt de scouting langs voor een verrassing, kan je in een grote zandbak spelen, op het springkussen of je laten schminken. Genoeg te doen voor kinderen dus!

OranjeRun
Doe jij mee met de Color Obstakelrun? Je gaat rennen, klimmen en klauteren door een regen van kleurpoeder. Op de route vind je verschillende obstakels die je moet trotseren om de finish te bereiken. Deze run is voor iedereen van 8 jaar en ouder, maar voor onder de 8 jaar is er de Mini Color Obstakelrun! Hierbij is een begeleider verplicht. Ook bij deze run moet je over obstakels heen, de route is alleen wat korter en de obstakels eenvoudiger. De inschrijving voor de runs begint om 3 uur.

OranjePop
Met drie tenten biedt OranjePop dit jaar iets voor ieders muzieksmaak. Vanaf 4 uur spelen in de Soundgarden vijf verschillende bands alles van rock tot pop, van soul tot Hollandse muziek. De Rumblin’ Rat Rods, The Sense, Het Dok, Pearl Damn en Capital S gaan er daar een feestje van maken. In The church of Dance zorgen de 10 DJ’s van ElectricShortCut voor een tempel van muziek. Van hard tot zacht, van langzaam tot snel, van hardcore tot hiphop. En in de Bruine Kroeg zorgen oud-barmedewerkers voor de echte sfeer van een authentieke kroeg. Eigenwijs gezellig en ondersteund door 2 bijzondere gasten.

OranjePop begint om 13.00 op het koepelterrein aan de Oranjelaan. Kijk op www.oranjepopneede.nl voor meer informatie over alle activiteiten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven