Voorjaarsconcert CMV Accoord in Neede

NEEDE – Zaterdag 21 april geeft CMV Accoord haar voorjaarsconcert in de van Gellicumzaal te Neede. De brassband en de malletband zijn al geruime tijd aan het repeteren om zich deze avond te presenteren aan u. Er is een afwisselend programma samengesteld waarbij een ruim repertoire de revue zal passeren. Zoals bijvoorbeeld Tomorrow uit de musical Annie, tot het alom bekende “Mag ik dan bij jou”. Wij hopen dat u deze avond met ons wilt meebeleven. We beginnen om 20.00 uur en de toegang is gratis. Misschien is het maken van muziek ook wat voor u, dan bent u van harte welkom eens te komen proeven hiervan tijdens onze repetitiedagen. Deze zijn in kulturhus ’t Stieltjen te Haarlo: Malletband: Dinsdag, 20.00 uur Brassband: Woensdag, 20.00 uur

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven