Zonnenbloem in Rekken verkoopt loten

REKKEN – Vrijwilligsters van de Zonnebloem komen vanaf nu tot eind augustus met loten voor de Zonnebloem langs de deur in Rekken en buitengebied. Met de opbrengst van de lotenverkoop kunnen wij activiteiten voor onze gasten voor een laag bedrag toegankelijk houden. Ook wordt een deel van de opbrengst gebruikt voor de Nationale vaarvakanties van de Zonnebloem. Er zijn meer dan 5000 prijzen te winnen, o.a. geldprijzen, luchtballonvaart, weekendje weg, een iPad of een elektrische fiets. De trekking van de loterij is op maandag 8 oktober. Meer informatie is te vinden op zonnebloem.nl/loterij/prijzenpakket.

Mocht de vrijwilligster met de loten u niet thuis treffen dan kunt u ook loten bestellen op www.zonnebloem.nl/loterij of een telefoontje naar Marianne Blaauboer, 0545-431633.

De loten kosten 2 euro per stuk en hiermee helpt u de deelnemers van de Zonnebloem activiteiten aan een gezellige dag uit voor een geringe eigen bijdrage. Dan blijft het voor iedereen met een lichamelijke beperking toegankelijk.

 

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven