Boerderijenfietstocht op 25 juli in Neede

NEEDE – Woensdag 25 juli vindt in Neede de jaarlijkse Boerderijenfietstocht plaats. De tocht leidt dit jaar over mooie fietspaden, kerkenpaden en landwegen rond Neede, Noordijk, Eibergen, Haarlo en Beltrum. De gebruikelijke koffiestop en Pannenkoekenstop vinden plaats op een Mechanisatiebedrijf in Neede en een Melkveehouderij in Haarlo.

Daarnaast zijn er twee extra stops, waarbij een vleeskalverenhouderij in Beltrum en De Oale Schole in Noordijk te bezichtigen zijn. De Eindstop is traditioneel op Erve Olthaar in Lochuizen, waar kan worden nagepraat onder het genot van een kopje koffie of thee met krentenwegge. We hopen van harte u op woensdag 25 juli te mogen begroeten.

Gelegenheid tot starten,  tussen 9.30 uur en 13.00 uur bij C.R. De Olde Mölle, Diepenheimseweg 21, Neede.
De afsluiting op het eindadres is om ca. 17.00 uur. Kosten:  € 2,50 p.p. voor de routebeschrijving incl. consumptiebon voor koffie/thee met krentenwegge. Deze bon is te besteden op het eindadres.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven