Excelsior start met ”De Notenbende”

EIBERGEN – Samen muziek maken is leuk! Daarom kunnen kinderen van 7 jaar of ouder vanaf september bij Excelsior Eibergen meedoen met De Notenbende. Dat is een echt leerorkest, waarin samen wordt gespeeld en samen wordt geleerd. Al vanaf de eerste les speel je op een echt instrument, dat je zelf hebt uitgekozen! Je kunt kiezen uit dwarsfluit, klarinet, saxofoon, trompet, euphonium of slagwerk. Het instrument krijg je van Excelsior en mag je natuurlijk meenemen naar huis.

Je krijgt een heel schooljaar elke week muziekles en vanaf de 5e week speel je met alle kinderen samen in het orkest. Daar wordt niet alleen muziek gemaakt maar ook gerapt, gezongen en soms een muziekquiz gespeeld. Iedereen krijgt een heel leuk, eigen lesboek met een eigen inlogcode. Via internet kun je dan meespelen met filmpjes en MP3-tjes, zodat thuis oefenen nog veel leuker wordt!

Natuurlijk mag je aan je moeder, vader, zusjes, broertjes, oma’s & opa’s, vriendinnetjes & vriendjes laten horen wat je allemaal leert! Samen met de andere bendeleden geef je optredens bij concerten van Excelsior Eibergen.
De Notenbende is elke donderdagmiddag van 16.00-16.45 in de repetitieruimte van Excelsior Eibergen in Kulturhus ’t Spieker. De eerste les is op donderdag 13 september 2018.

De lessen worden gegeven door Annemarie Westhuis. Opgave kan via de website (www.excelsioreibergen.nl), door te mailen naar [email protected] of door de achterkant van de verspreide flyers in te vullen en in de brievenbus van Excelsior in ’t Spieker te doen (Kerkstraat 30).

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven