Film kijken vanuit auto kan in Noordijk!

NOORDIJK – Op zaterdag 11 augustus tovert Jong Gelre Neede het Pino (Pinksterfeesten Noordijk) terrein om tot het Auto Kino terrein. Lekker vanuit je auto / trekker of ander voertuig een film kijken, een leuke avond uit voor alle leeftijden! De film wordt tentoon gesteld op een scherm van 16×8 meter en het geluid is te horen via de fm-frequentie van je radio. Film kijken zonder popcorn en een lekker drankje kan natuurlijk niet, daar heeft Jong Gelre Neede dan ook rekening mee gehouden. Tijdens de voorstelling komen serveersters je bestelling brengen tot aan de deur!

Ook de jongeren zonder rijbewijs/voertuig zijn dit jaar van harte welkom! Zo zal er een jongeren weide worden ingericht om lekker met je vriend/vriendin of al je vrienden te kunnen genieten van de film. De film die gedraaid wordt blijft tot op het eind een verrassing. Bij binnenkomst kunnen bezoekers een keuze maken uit drie films in het komedie-genre. De film met de meeste stemmen wordt gedraaid.

Jong Gelre doet dit natuurlijk in ‘Jong Gelre stijl’ en roept de bezoekers dan ook op om zelf ook zo ludiek mogelijk te komen. Het meest ludieke voertuig krijgt een leuke attentie van de vereniging.

Via de moeder- en vaderdagactie zijn de eerste kaarten al verkocht. Kaarten zijn in de voorverkoop te koop bij Bakkerij Stroet, Tabakorie Rone in Neede en bij café restaurant Prinsen in Haarlo. Je kan ook een Auto Kino kaart cadeau geven, kijk daarvoor op jonggelreneede.nl of op de facebook site.

Voorverkoop tarief is €20 en aan de kassa €25, bij meer dan 2 volwassenen per auto betaal je €5 p.p. extra.
Jongeren tarief voor filmweide is €7,50 aan de kassa. Aanvang film is 21:30 en aanrijden kan vanaf 20:30.

Geniet van een leuk avondje uit bij u in de buurt en kom op zaterdag 11 augustus naar het P/Kino terrein (schoolweg 4, Noordijk)!

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven