”Kom naar grote picknick in Eibergen”

EIBERGEN – Eelke Hasselo laat weten: ”Zondag 26 augustus van 13:00 tot 16:00 kan iedereen deelnemen aan een gezamenlijke picknick op de Maat. We hebben zo’n mooi park aan de Berkel in Eibergen , laten we er allemaal van genieten. Dus breng je eigen kleedje ,eten en drinken mee, en zoek een lekker plekje op het veld en geniet.

Neem een bal mee of badminton rackets of wat je maar leuk lijkt om te doen. Voor de kleintjes is er de mooie natuurlijke speelplaats, dus schepjes en emmertjes mee. Ook liggen er hoepels voor jong en oud om te hoepelen. Speel je een instrument zoals een gitaar, mondharmonica of iets anders, neem mee en speel een liedje.

Wees creatief en laten we met z’n allen zorgen voor een gezellige relaxte middag. Er is een kraampje waar je gratis ranja kan halen. Toiletten zijn ook beschikbaar. Er zijn maar een paar regels; geen vuur of BBQ i.v.m. de droogte. En neem je eigen rommel weer mee, want we houden het park graag schoon.

En een kleine opmerking aan alle hondenbezitters die daar de hond uitlaten, ruim op als je hond heeft gepoept. Dat moet natuurlijk altijd en niet alleen nu, maar het gebeurd helaas vaak niet…”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven