Melkbus wint Food Trucks Award 2018

EIBERGEN – Food truck De Melkbus uit Eibergen heeft de ’24Kitchen Food Trucks Awards 2018′ gewonnen. De trofee voor de beste mobiele keuken van Nederland werd live op Qmusic in de ochtendshow met Joost en Hila uitgereikt door kok en schrijver Julius Jaspers. In de finaleronde streden uiteindelijk drie food trucks om de felbegeerde titel. Op de website van de 24Kitchen Food Truck Awards kon er, in de maanden juni en juli, door het publiek gestemd worden op de genomineerde trucks. De Melkbus wist in de finale-ronde met 50% van de stemmen te winnen. Broertjes Saté uit Dordrecht (38% van de stemmen) en Meat at the Bar uit Broek in Waterland (12% van de stemmen) maken de top drie compleet. Winnaars 24Kitchen Food Truck Awards 2018:  Robert Geessink en Wout Leerink van De Melkbus.

Julius Jaspers: “Food trucks zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit het culinaire landschap en het is mooi om te zien wat de verkiezing teweeg brengt. Na een intensieve stemronde, kunnen we met 50% van de stemmen spreken van een terechte en originele winnaar. Het vega-concept van De Melkbus is helemaal van nu.”

Robert Geessink en Wout Leerink (De Melkbus): “Wij zijn ontzettend blij dat zoveel mensen op ons hebben gestemd. Het voelt heel goed dat men onze producten en het eerlijke verhaal erachter weet te waarderen.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven