Achterhoek en Edelhert op film bij IVN

GEESTEREN – Drie fraaie Achterhoekse landgoederen, de Velhorst, Ampsen en de Wildenborch zijn te zien in een videopresentatie georganiseerd door natuurorganisatie  IVN Noord-Midden Achterhoek. Maar dat is niet alles. Ook van de 28e Kastelenrit in Vorden en het Veluwse edelhert zijn bijzondere opnamen gemaakt. Achterhoeker Dick Bulten laat onder andere deze films zien op een voor iedereen toegankelijke IVN avond. Deze vindt plaats in Geesteren bij De Melktap, Nettelhorsterweg 21. Deze avond is vrij toegankelijk voor iedereen met oog voor de natuur. Niet-leden van IVN betalen een toegangsprijs van 3 euro. De datum is dinsdag 27 november. Aanvang 19.30 uur. Nadere info [email protected],  tel.  0573 254396..

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven