Kledingbeurs voor tienermeiden en dames

RUURLO – De Dobbelsteen komt met de tweede editie van haar dames- en tienermeidenkledingbeurs. In het voorjaar van 2017 werd de eerste beurs gelanceerd. Daarvoor had De Dobbelsteen al jarenlange ervaring met de organisatie van de succesvolle kinderkledingbeurs. Toen bleek dat ook dames en tienermeiden uit Ruurlo en omgeving graag zo’n beurs wilden, besloot De Dobbelsteen dat de tijd was gekomen om het letterlijk groter aan te pakken: van kinderkleding naar dameskleding! Met deze nieuwe beurs kon eindelijk worden voorzien in de behoefte aan leuke tweedehands volwassen kleding voor een lage prijs. Vanwege de positieve reacties op de eerste beurs wordt dit najaar aan dit initiatief een vervolg gegeven.

Op de beurs wordt zomer- en winterkleding aangeboden vanaf maat xs tot en met kleding voor dames met een maatje meer. Ook zijn er schoenen, sjaals en tassen te vinden. De kleding is overzichtelijk gesorteerd op maat en soort kleding.

Er is voldoende pasgelegenheid aanwezig. De beurs is geopend op vrijdag 16 november van 18.30-20.30 uur en op zaterdag 17 november van 9.30-11.30 uur in ’t Kulturhus van Ruurlo, Nieuwe Weg 5. De toegang is gratis. Meer informatie over de beurs: www.sotdedobbelsteen.nl/beurs-xl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven